Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging - Akersloot Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging - Akersloot
Bedrijfsactiviteiten Jachthaven
Activiteiten Ligplaatsen verhuur
Passantenhaven
Winterstalling op de wal
Winterstalling in het water
Zomerstalling op de wal
Camping
Actieve vereniging
Vaargebieden Jachthaven
Vaargebied Alkmaardermeer, Uitgeestermeer, Alkmaar, Noord-Holland,

Beschikbaarheid ligplaatsen
Geen informatie beschikbaar

Beschrijving jachthaven

Bedrijfsbeschrijving Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging
Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging is een haven gevestigd in Akersloot. De haven voorziet in 330 vaste ligplaatsen en 50 passanten ligplaatsen. Daarnaast biedt de jachthaven diverse diensten aan waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, winterstalling op de wal, winterstalling in het water, zomerstalling op de wal, camping en actieve vereniging. Gelet op de ligging van de jachthaven, vormt deze een ideale uitvalsbasis voor diverse vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden als bijvoorbeeld Alkmaar, Alkmaardermeer, Zaan, Uitgeestermeer en De Poel in hooguit 1 uur te bereiken. Zoekt u in de buurt van Akersloot een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging aan het juiste adres. Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging heeft een ligplaats voor elk type schip/boot. De jachthaven beschikt over verschillende ligplaatsen. De ligplaatsen verschillen niet alleen wat betreft de afmetingen ook aspecten als instap, ligging en voorzieningen aan de steiger maken dat de ligplaatsen niet altijd 1 op 1 zijn te vergelijken. Wat betreft de ligging kan men een keuze maken uit verschillende locaties. Zo zijn er ligplaatsen buiten. De instap van een ligplaats is voor veel mensen erg belangrijk. Vooral als het gaat om kleine kinderen of mensen die wat minder goed te been zijn speelt de instap een grote rol bij het selecteren van een ligplaats. Hiervoor biedt de jachthaven diverse mogelijkheden waaronder een ligplaats zonder zijsteigers, ligplaats met hele zijsteiger, ligplaats langs steiger/kade en een jollensteiger. Voorzieningen aan de steiger zijn zeer bepalend voor de waardering die een ligplaats krijgt. Welke voorzieningen per specifieke ligplaats worden geleverd kan worden gelezen bij de advertentie van de specifieke ligplaats. Over het algemeen zijn de meeste ligplaatsen voorzien van water, stroom en wifi. Het gebeurt niet al te vaak, maar het kan voorkomen dat u uw boot uit het water wilt halen. Bijvoorbeeld in het geval van pech. Dit kan gemakkelijk bij Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging. De jachthaven heeft namelijk de beschikking over hellingfaciliteiten die kunnen worden ingezet om uw boot op de kant te krijgen. Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging beschikt over een hefkraan, mastenkraan en een trailerhelling. De specificaties van onze hellingsfaciliteiten kunt u vinden onder het kopje 'hellingsfaciliteiten' op deze website. Samenvattend: Zoekt u in de buurt van Akersloot ,Alkmaar, Alkmaardermeer, Zaan, Uitgeestermeer en De Poel een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging aan het juiste adres.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare ligplaatsen bij Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare stallingen bij Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging.

Voorzieningen en services jachthaven

Voorzieningen op het terrein
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Services
Sanitair Geen informatie beschikbaar

Wasserette Geen informatie beschikbaar

Voorzieningen en services in de buurt
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Bunkervoorzieningen
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Algemene informatie ligplaatsen

Algemene gegevens
Aantal vaste ligplaatsen haven 330
Aantal passanten ligplaatsen haven 50
Soort ligplaatsen
Soorten ligplaatsen Buiten
Verschillende soorten instap Ligplaats zonder zijsteigers
Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats langs steiger/kade
Jollensteiger

Helling faciliteiten

Hefkraan
Aanwezig Ja
Trailerhelling
Aanwezig Ja
Mastenkraan
Aanwezig Ja

Beoordeel deze jachthaven

Plaats uw review
- Ligging haven

- Omgeving haven

- Faciliteiten haven

- Voorzieningen aan de steiger

- Sanitair haven

- Prijs/kwaliteit

Aanvullende opmerkingen
Review afbeelding

- Er kunnen maximaal 12 afbeeldingen worden geplaatst
- De afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 10mb per afbeelding

Reviews jachthavens

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf nu als eerste een review.

Contactgegevens

Vestigingsgegevens
Bedrijfsnaam Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging
Adres Klaas Hoornlaan 1
Postcode 1921 BM
Plaats Akersloot
Land Nederland
Telefoon
Contactformulier Alkmaarssche Roei- en Zeilvereniging