Stichting De Helling Jachthaven & Camping - Culemborg
Bedrijfsactiviteiten Jachthaven
Activiteiten Ligplaatsen verhuur
Passantenhaven
Winterstalling op de wal
Winterstalling in het water
Zomerstalling op de wal
Vaargebieden Jachthaven
Vaargebied Lek, Markermeer, Gelderland, Noordzee,

Beschikbaarheid ligplaatsen
Geen informatie beschikbaar

Beschrijving jachthaven

Bedrijfsbeschrijving Stichting De Helling Jachthaven & Camping
Stichting De Helling Jachthaven & Camping is een fraaie jachthaven gelegen in Culemborg. De haven beschikt over 300 vaste ligplaatsen en 20 passanten ligplaatsen. Tevens verzorgt de jachthaven verschillende diensten waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, winterstalling op de wal, winterstalling in het water en zomerstalling op de wal. De jachthaven vormt een optimale basis voor diverse vaargebieden. Zo zijn vaarwateren als Amsterdam-Rijnkanaal en Lek in een klein uur te bevaren. Zoekt u in de omgeving van Culemborg een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Stichting De Helling Jachthaven & Camping aan het goede adres. Stichting De Helling Jachthaven & Camping heeft voor elk type schip een ligplaats. De jachthaven beschikt dan ook over verschillende soorten ligplaatsen. De ligplaatsen verschillen niet alleen wat betreft de afmetingen, ook aspecten als instap, ligging en voorzieningen aan de steiger veroorzaken verschillen tussen de ligplaatsen. Aangaande de ligging kan men kiezen uit verschillende locaties. Zo zijn er ligplaatsen buiten. Op welke wijze men hun boot kan bereiken is voor veel mensen erg belangrijk. Vooral voor kinderen en mensen die minder goed te been zijn is de instap erg belangrijk. Hiervoor biedt de haven verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een ligplaats met hele zijsteiger, ligplaats met kopsteiger en een ligplaats langs steiger/kade. De voorzieningen aan de steiger van uw ligplaats bepalen in grote mate het comfort van de ligplaats. Welke specifieke voorzieningen per ligplaats aanwezig zijn, kan worden nagekeken bij de aangeboden ligplaats. In principe kan worden gezegd dat de ligplaatsen beschikken over water en stroom. In het geval u bijvoorbeeld onderhoud wilt plegen aan uw boot kan het handig zijn deze uit het water te halen. Hiervoor kunt u gemakkelijk terecht bij Stichting De Helling Jachthaven & Camping. De haven beschikt namelijk over hellingfaciliteiten om uw schip op de juiste manier op de kant te zetten. Stichting De Helling Jachthaven & Camping beschikt over een trailerhelling. De specificaties van onze hellingsfaciliteiten kunt u vinden onder het kopje 'hellingsfaciliteiten' op deze website. Samenvattend: Zoekt u in de omgeving van Culemborg ,Amsterdam-Rijnkanaal en Lek een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Stichting De Helling Jachthaven & Camping aan het goede adres.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare ligplaatsen bij Stichting De Helling Jachthaven & Camping.
Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare stallingen bij Stichting De Helling Jachthaven & Camping.

Voorzieningen en services jachthaven

Voorzieningen op het terrein
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Services
Sanitair Geen informatie beschikbaar

Wasserette Geen informatie beschikbaar

Voorzieningen en services in de buurt
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Bunkervoorzieningen
Algemeen Geen informatie beschikbaar

Algemene informatie ligplaatsen

Algemene gegevens
Aantal vaste ligplaatsen haven 300
Aantal passanten ligplaatsen haven 20
Soort ligplaatsen
Soorten ligplaatsen Buiten
Verschillende soorten instap Ligplaats met 1 zijsteiger
Ligplaats met kopsteiger
Ligplaats langs steiger/kade

Helling faciliteiten

Trailerhelling
Aanwezig Ja

Beoordeel deze jachthaven

Plaats uw review
- Ligging haven

- Omgeving haven

- Faciliteiten haven

- Voorzieningen aan de steiger

- Sanitair haven

- Prijs/kwaliteit

Aanvullende opmerkingen
Review afbeelding

- Er kunnen maximaal 12 afbeeldingen worden geplaatst
- De afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 10mb per afbeelding

Reviews jachthavens

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf nu als eerste een review.

Contactgegevens

Vestigingsgegevens
Bedrijfsnaam Stichting De Helling Jachthaven & Camping
Adres De Helling 2
Postcode 4101 AE
Plaats Culemborg
Land Nederland
Contactformulier Stichting De Helling Jachthaven & Camping