Activiteiten Ligplaatsen verhuur
Passantenhaven
Onderhoudsdienst
Winterstalling op de wal
Zomerstalling op de wal
Klusmogelijkheden
Vaargebied Kagerplassen, Leiden, Valkenburgse Meer

Omschrijving jachthaven

Jachthaven Noordwijk is een mooie haven gevestigd in Noordwijk. De haven beschikt over 83 vaste ligplaatsen en 3 passanten ligplaatsen. Daarnaast biedt de jachthaven diverse diensten aan waaronder ligplaatsen verhuur, passantenhaven, onderhoudsdienst, winterstalling op de wal, zomerstalling op de wal en klusmogelijkheden. De jachthaven heeft een perfecte ligging voor het varen naar andere gebieden. Vaarwateren als Kagerplassen, Leiden, Valkenburgse Meer, Zuid-Holland, Biesbosch, BinnenbedijkteMaas, Boven Merwede, Braassemermeer, Brielse Meer, Den Haag, Does, Gouda, Haringvliet, Hellevoetslius, Hollands Diep, Kralingse Plas, Langeraarse Plassen, Lek, Nieuwe Maas, Nieuwe Merwede, Nieuwkoopse Plassen, Noord Aa, Oude Maas, Oude Rijn, Reeuwijkse Plassen, Rijn, Ringvaart Haarlemermeerpolder, Rotterdam, Scheveningen, Vliet, Vlietlanden, Westeinderplassen, Wijde AA, Zegerplas, Zoetermeerse Plas, Beneden Merwede en Vlietland in maximaal een uur te bereiken. Zoekt u in de buurt van Noordwijk een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Jachthaven Noordwijk aan het juiste adres.

Jachthaven Noordwijk heeft voor bijna elke soort boot een ligplaats. De jachthaven heeft dan ook verschillende soorten ligplaatsen ter beschikking. De ligplaatsen wijken op verschillende punten van elkaar af. Niet alleen wat betreft de afmetingen, ook dingen als instap, ligging en voorzieningen aan de steiger resulteren in het feit dat de ligplaatsen van elkaar verschillen. Men kan kiezen uit verschillende locaties. Zo bevinden de ligplaatsen zich binnen en buiten. De instap van een ligplaats is voor veel mensen erg belangrijk. Vooral als het gaat om kleine kinderen of mensen die wat minder goed te been zijn speelt de instap een grote rol bij het selecteren van een ligplaats. Hiervoor biedt de jachthaven diverse mogelijkheden waaronder een ligplaats met hele zijsteiger, ligplaats met halve zijsteiger en een ligplaats met kopsteiger. Voorzieningen aan de steiger bepalen in grote mate het comfort van de ligplaats. Welke voorzieningen per ligplaats worden aangeboden kan worden gelezen bij de advertentie van de specifieke ligplaats. Over het algemeen kan worden gezegd dat de meeste ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom.

Jachthaven Noordwijk beschikt over verschillende voorzieningen op het terrein. Daarbij kan worden gedacht aan voorzieningen zoals parkeerplaats en stroomvoorziening. De sanitaire voorzieningen zijn uitgerust met toiletten en wastafels. Jachthaven Noordwijk maakt uw verblijf bij de jachthaven graag zo aangenaam mogelijk. Zo bieden wij tevens verschillende services aan, zoals bunker. De bunker voorziet onder andere in producten/diensten zoals drinkwater, oliestort, afvalcontainers en afspuitplaats.

In sommige gevallen is het een fijne bijkomstigheid als u hulp kunt krijgen bij het uit het water halen van uw boot. Hiervoor kunt u gemakkelijk terecht bij Jachthaven Noordwijk. De jachthaven beschikt namelijk over hellingfaciliteiten die kunnen worden gebruikt om uw schip uit het water te halen. Jachthaven Noordwijkbeschikt over een hefkraan. De specificaties van onze hellingsfaciliteiten kunt u vinden onder het kopje ‘hellingsfaciliteiten’ op deze website.

Samenvattend: Zoekt u in de buurt van Noordwijk ,Kagerplassen, Leiden, Valkenburgse Meer, Zuid-Holland, Biesbosch, BinnenbedijkteMaas, Boven Merwede, Braassemermeer, Brielse Meer, Den Haag, Does, Gouda, Haringvliet, Hellevoetslius, Hollands Diep, Kralingse Plas, Langeraarse Plassen, Lek, Nieuwe Maas, Nieuwe Merwede, Nieuwkoopse Plassen, Noord Aa, Oude Maas, Oude Rijn, Reeuwijkse Plassen, Rijn, Ringvaart Haarlemermeerpolder, Rotterdam, Scheveningen, Vliet, Vlietlanden, Westeinderplassen, Wijde AA, Zegerplas, Zoetermeerse Plas, Beneden Merwede en Vlietland een ligplaats, passantenhaven, winterstalling of een zomerstalling dan bent u bij Jachthaven Noordwijk aan het juiste adres.

12 x 4,5  meter
Op aanvraag
Buiten
Ligplaats met zijsteiger
Per direct
Omschrijving:
Deze riante ligplaats bevindt zich bij Jachthaven Noordwijk gelegen in Noordwijk. De jachthaven vormt een ideale uitvalsbasis voor een groot aantal vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden Kagerplassen, Leiden, Valkenburgse Meer, Zuid-Holland in hooguit 60 minunten te bereiken. Deze ligplaats betreft een ligplaats met zijsteiger, buiten gelegen van 12 x 4,5 meter. De jachthaven heeft de beschikking over een breed pakket aan voorzieningen op het terrein. Daarbij kan worden gedacht aan voorzieninge... meer
5 x 2  meter
Op aanvraag
Buiten
Ligplaats met zijsteiger
Per direct
Omschrijving:
Deze ligplaats wordt aangeboden door Jachthaven Noordwijk gelegen in Noordwijk. Dankzij haar ligging vormt de jachthaven een ideale uitvalsbasis voor verschillende vaargebieden. Vaargebieden als Kagerplassen, Leiden, Valkenburgse Meer, Zuid-Holland in een klein uur te bevaren. Deze ligplaats betreft een ligplaats met zijsteiger, buiten gelegen van 12 x 4,5 meter. De jachthaven voorziet in een breed pakket aan voorzieningen op het haventerrein. Denk hierbij aan aan voorzieningen als Parkeerplaa... meer
Geen winterstallingen gevonden.

Algemene informatie ligplaatsen

Algemene gegevens
Aantal vaste ligplaatsen 83 plaatsen
Aantal passantenplaatsen 3 plaatsen
Maximale bootlengte 12 meter
Maximale diepgang 2 meter
Maximaal invaarhoogte 10,5 meter
Soort ligplaatsen
Soorten ligplaatsen Binnen
Buiten
Verschillende soorten instap Ligplaats met hele zijsteiger
Ligplaats met halve zijsteiger
Ligplaats met kopsteiger
Voorzieningen en services inclusief
Inclusief Elektriciteitsaansluiting
Wateraansluiting
Parkeerplaats
Gebruik van water
Gebruik van elektriciteit
Gebruik van toiletten
Voorzieningen en services exclusief
Exclusief Contributie/Lidmaatschapsgeld
Toelichting voorzieningen en services Ligplaatsen
Geen informatie bekend

Algemene informatie winterstalling

Algemene gegevens
Vormen van winterstalling Geen informatie bekend
Maximale lengte Geen informatie bekend
Maximale breedte Geen informatie bekend
Maximaal gewicht Geen informatie bekend
Voorzieningen & services winterstalling
Algemeen Geen informatie bekend.

Soorten winterstalling
Bereikbaarheid Geen informatie bekend
Ligging winterstalling Geen informatie bekend
Manier van stallen Geen informatie bekend
Atmosfeer winterstalling n.v.t.
Klussen toegestaan? Geen informatie bekend

Voorzieningen en services jachthaven

Voorzieningen op het terrein
Algemeen Parkeerplaats
Stroomvoorziening
Sanitair Toiletten
Wastafels
Wasserette Geen informatie bekend.

Services
Services op het terrein Bunker
Bunkervoorzieningen
Algemeen Drinkwater
Oliestort
Afvalcontainers
Afspuitplaats
Voorzieningen en services in de buurt
Benzinepomp, Bushalte,

Helling faciliteiten

Trailerhelling
Trailerhelling Niet aanwezig
Hefkraan
Hefkraan Aanwezig
Liften met staande mast Nee
Maximale breedte 3,5 meter
Maximale lengte 12 meter
Maximale diepgang 2 meter
Maximaal gewicht 10000kg
Mastenkraan
Mastenkraan Niet aanwezig
Scheepshelling
Scheepshelling Niet aanwezig
Botenlift
Botenlift Niet aanwezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

12345

12345

12345

12345

12345

12345

12345

Contactgegevens

Vestigingsgegevens
Bedrijfsnaam Jachthaven Noordwijk
Adres van Berckelweg 42
Postcode 2203LB
Plaats Noordwijk
Land Nederland
Website http://www.jachthaven-noordwijk.nl/
Telefoon +31642139719
Email Info@jachthaven-noordwijk.nl
Contactformulier Jachthaven Noordwijk

Contact bedrijf

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.